Jobba hos oss

Optimera Ekonomi Mälaröarna AB är en mindre auktoriserad redovisningsbyrå på Ekerö som grundades 2016. Vi utför vårt arbete med kvalitét i fokus och arbetar för ett långsiktigt samarbete med våra kunder. För våra mindre uppdragsgivare har vi ofta ett helhetsgrepp som företagets egna ekonomiavdelning. För våra större kunder bidrar vi med extern expertis som ett komplement till företagets egna redovisningsteam.

Erfaren redovisningskonsult sökes till Optimera Ekonomi på Ekerö

Som redovisningskonsult hos oss har du en bred och varierad roll där du arbetar med redovisningsuppdrag och ekonomisk rådgivning. Rollen passar dig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och som värdesätter en god struktur. Du bör också tycka att det är kul med mycket kundkontakt. Hos oss kommer du att ingå i ett team som stöttar varandra och arbetar mot gemensamma mål. Tjänsten innebär Löpande redovisning, Löner, Bokslut & årsredovisning, Deklarationer, Rådgivning.

Om dig

Du har en relevant ekonomiutbildning i grunden.Du kan självständigt sköta löpande redovisning, löner, bokslut (K2) och deklarationer.Du har minst 5 års erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå.Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.Du har grundläggande kunskaper i Word och Excel.Du är noggrann, effektiv och engagerad i ditt arbete.Du är social och tycker om att ha mycket kundkontakt.Meriterande om du har arbetat med företag som följer K3-regelverket och har kunskap om och arbetat med olika företagsformer.

Övrigt

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning. Omfattning: 75 – 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Välkommen att skicka in din spontanansökan till: info@optimeraekonomi.se

Varmt välkommen till oss! Linda & Nilla Optimera Ekonomi – Din redovisningsbyrå på Mälaröarna!